detector.media
12.07.2017 11:56
До Меморандуму за зменшення судового збору приєдналися ще 13 журналістів та активістів
До Меморандуму за зменшення судового збору приєдналися ще 13 журналістів та активістів
Ще 13 громадських активістів та журналістів долучилися до підписання Меморандуму за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

Зокрема, за останні два дні документ підписали представники таких громадських організацій: «Центр медіарозслідувань "Прозоро"», «Україна.Час єднатися», Центр інформації про права людини, «Жіночий антикорупційний рух», «Регіональний аналітичний центр», «Ресурсно-інформацйний центр «Новий Васильків», «Старокостянтинів небайдужий», Інститут аналітики та адвокатури.

Також представники медіа – ТРК Контакт-ЛТД, «Міський кур’єр», «Ні корупції!», «Медіа Дрогобиччина», «Олександрійські новини».

Як повідомляв «Детектор Медіа», 10 квітня 2017 року українські ГО підписали Меморандум для зниження фінансових бар’єрів при поданні судових позовів у справах про доступ до публічної інформації.

Станом на 11 липня під Меморандумом за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації поставили підписи ще 17 журналістів, фрілансерів та громадських активістів.

Нагадаємо, збір підписів під Меморандумом за зменшення фінансових бар’єрів у справах про доступ до публічної інформації триває.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY