detector.media
11.07.2017 12:28
Сабіна Абляєва перейшла працювати з каналу «Україна» на «Футбол 1»/«Футбол 2»
Сабіна Абляєва перейшла працювати з каналу «Україна» на «Футбол 1»/«Футбол 2»
Керівником департаменту з розвитку бренду телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» призначена Сабіна Абляєва, яка раніше обіймала посаду начальника відділу зі зв'язків з громадськістю та пресою каналу «Україна»

Про це повідомляє прес-служба спортивних телеканалів.

«Ми раді, що Сабіна долучилася до нашої команди. Телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2" є унікальним продуктом на ринку українського телебачення. Розвивати наш динамічний бренд і вдосконалювати комунікації з нашою відданою, але дуже вимогливою аудиторією дуже відповідальний і водночас творчий процес, яким вона тепер керуватиме», зазначив директор телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2"» Олександр Денисов.

Повідомляється, що пані Абляєва займатиметься формуванням і управлінням стратегією розвитку бренду телеканалу і його продуктів, а також розробкою та проведенням ефективних промокампаній, розвитком бренду каналів «Футбол 1»/«Футбол 2» в сегменті HoReCa.

«Футбол для Сабіни – не є новою галуззю. У партнерстві каналу "Україна" і каналів "Футбол 1"/"Футбол 2"  вона забезпечувала PR-підтримку міжнародних футбольних чемпіонатів, матчів нашої збірної, матчів за участю українських футбольних клубів-лідерів, які регулярно показує канал "Україна". Робота з брендом каналів "Футбол 1"/"Футбол 2"  в середовищі 360 медіа - це нове і амбітне завдання. І я рада, що для свого кар'єрного зростання і розвитку вона обрала наші спортивні канали», прокоментувала директор зі стратегічного маркетингу «Медіа Групи Україна» Ольга Захарова.

Пані Абляєва роки очолювала відділ зі зв'язків з громадськістю на телеканалі «Україна» і близько шести років працювала в найбільших міжнародних PR-агентствах.

На фото - Сабіна Абляєва

Фото: прес-служба «Футбол 1»/«Футбол 2»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY