detector.media
10.07.2017 20:03
Журналісти закидали НАБУ букетами
Журналісти закидали НАБУ букетами
Медійники подякували «спецагентові Катерині», яка викрила корупційні схеми «бурштинової мафії»

Журналісти привезли в Національне антикорупційне бюро України чотири розкішних букети квітів, перев’язані стрічками кольору бурштину.

Про це повідомляє 24 канал.   

Квіти призначалися співробітниці правоохоронних органів, відомій як «секретний агент Катерина», яка допомогла розслідувати справі про бурштинову мафію та корупцію нардепів Борислава Розенблата і Максима Полякова. Як повідомлялося, одним зі доказів прокуратури у цій справі стали відеозаписи, зроблені агентом під прикриттям «Катериною».

«Квіти для «агента Катерини» вже в НАБУ. 4 букети, вартість кожного з них в рамках закону. Квіти, напевно, залишаться в будівлі НАБУ, і будуть радувати не тільки Катерину, але і всю прес-службу», – повідомила журналістка Христина Бердинських.

Нагадаємо, НАБУ та САП оприлюднили відео, де фігурує людина, схожа на народного депутата Борислава Розенблата. Чоловік зустрічається з жінкою на ім'я Катерина, яка нібито представляла іноземну компанію, зацікавлену у видобутку бурштину в Україні.

Нардеп розповідає їй про «розцінки» для сприяння у «легалізації» видобування. На відео Катерина неодноразово передає чималі суми у доларах США охоронцеві Борислава Розенблата.

Фото: 24tv.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY