detector.media
Детектор медіа
08.07.2017 16:13
Соню Кошкіну «привітали» з днем народження атакуванням телефону
Соню Кошкіну «привітали» з днем народження атакуванням телефону
Журналістка пропонує друзям відповісти нападникам навзаєм

Сьогодні, 8 липня, свій день народження святкує шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна. На сторінці у Фейсбуці іменинниця зізналася, що одними з перших її привітали «британські інвестори», яких безпосередньо стосується скандальне будівництво на «Сінному ринку», – з сьомої ранку телефон Кошкіної був атакований великою кількістю дзвінків з невідомих номерів.

«Цель все та же – вывести жертву из себя, свести с ума, создать пожар на флангах, – пише Кошкіна. – Продолжение истории с хакерской атакой на сайт. Которая длится уже неделю. Просто, если в первые дни было очень тяжело, то сейчас для вас – читателей –  она уже незаметна, ведь мы активно работаем. Киберполиция, кстати, тоже».

Таким чином телефон Соні Кошкіної у день її народження виявився заблокованим. Але журналістка знайшла вихід: запропонувала друзям привітати її зі святом, подзвонивши або написавши тим самим «британським інвесторам» та подякувавши їм за «Сінний».

 

Враховуючи те, скільки друзів (хоча б у Фейсбуці) у Соні Кошкіної, «привітання» її друзів може стати достойною відповіддю на хакерські атаки.

Фото: Фейсбук Соні Кошкіної

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY