detector.media
07.07.2017 19:27
У Миколаєві депутати побилися через журналістів на сесії райради (ВІДЕО)
У Миколаєві депутати побилися через журналістів на сесії райради (ВІДЕО)
У п'ятницю, 7 липня, перед початком 20 сесії Миколаївської районної ради (Миколаївська область) між депутатами Сергієм Протченко від Радикальної партії Олега Ляшка та Русланом Неродою від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» сталася бійка через присутність у залі представників ЗМІ.

Про це повідомляє «НикВести».

Конфлікт почався з того, що Сергій Протченко обурився присутністю в залі оператора районного видання «Влада громадам». Він спробував прибрати камеру, в цей момент за журналіста заступився депутат Руслан Нерода - зав'язалася бійка. Депутатів розняли присутні в залі депутати.

Голова Миколаївської райдержадміністрації Алла Воробйова завела потерпілого до себе в кабінет. Руслан Нерода в засіданні сесії після інциденту участь не приймав.

Під час сесії депутат Сергій Протченко продовжив обурюватися присутністю преси в залі. Він погрожував «вжити заходів», якщо він буде згаданий в публікаціях ЗМІ або «хоч одне фото з'явиться в інтернеті».

В даний час Руслан Нерода знаходиться в лікарні. За словами депутата, в результаті бійки з Сергієм Протченком у нього зламана рука. Руслан Нерода планує звертатися в поліцію.

Нагадаємо, 13 червня у Миколаєві на кореспондента «Преступности.Нет» накинувся з лопатою працівник дорожньої служби ТОВ «Дорлідер» та погрожував йому розправою за те, що він знімає процес ремонту дороги.

На фото - рука постраждалого депутата

Фото: «НикВести»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY