detector.media
Мар'яна Олійник
«Детектор медіа»
07.07.2017 14:12
Екс-головред Realist.online Сергій Лямець планує займатися нішевими мультимедійними проектами
Екс-головред Realist.online Сергій Лямець планує займатися нішевими мультимедійними проектами
Не виключена і можливість продовження співпраці з Оленою Громницькою

Після того, як інтернет-видання Realist.online змінило власника і увійшло до складу «Європейської медіа групи», його засновник і колишній головний редактор Сергій Лямець планує зайнятися нішевими проектами, пов’язаними з мультимедіа.

Про це пан Лямець розповів у коментарі «Детектору Медіа».

«Усе сталося дуже швидко, я не встиг підготуватися, тому плани ще не набули чітких обрисів, - сказав Сергій Лямець. – Але є бажання і намір займатися нішевими проектами, пов’язаними з відео, мультимедіа. Просування бізнесу, лайфовий напрямок тощо. На відміну від великих суспільно-політичних проектів, які потребують великих коштів і тривалого періоду запуску, нішеві речі реалізувати простіше і швидше».     

На запитання, чи планує екс-головред Realist.online реалізовувати нові проекти разом із Оленою Громницькою, з якою він свого часу заснував Realist.online, Сергій Лямець відповів, що переговори ведуться, тож така можливість не виключена.

Чи збирається він запрошувати у свої нові проекти журналістів із команди Realist.online? За словами пана Лямця, там зібралися суперунікальні люди, і з кожним із них він дуже хотів би продовжити співпрацю. Однак лишатися там чи ні – це особистий вибір кожного.

Як повідомляв «Детектор Медіа», Інтернет-видання Realist.online відтепер входитиме до складу «Європейської медіа групи». Про це стало відомо в п'ятницю, 7 липня, зі слів співзасновників видання Realist.online Олени Громницької і Сергія Лямця, а також директора ТОВ «ЄМГ» Світлани Шереметьєвої.

«Це був стартап, який спочатку задумувався як бізнес-проект. Він успішно відбувся, у видання склалися власна унікальна аудиторія і стійка репутація. Нам запропонували вигідні умови, і ми погодилися його продати», - зазначила з цього приводу Олена Громницька. 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY