detector.media
04.07.2017 17:28
«2+2» покаже серіал українського виробництва «Ментівські війни. Одеса»
«2+2» покаже серіал українського виробництва «Ментівські війни. Одеса»
14 серпня телеканал «2+2» презентує глядачам гостросюжетний серіал вітчизняного виробництва «Ментівські війни. Одеса» виробництва кіностудії «Київтелефільм».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Серіал розповідає про протистояння між чесними правоохоронцями та злодіями й корупціонерами в погонах. Кількість епізодів – 24.

Головні герої «Ментівських війн. Одеса» – силовики, для яких поняття честі та службового обов’язку – не порожні слова. Вони змушені боротися не лише зі злочинністю, а й з власними продажними колегами, з безкарністю та вседозволеністю в лавах МВС. Війни свої проти своїх розгортаються в Одесі ще до реформи правоохоронних органів і появи Національної поліції. Герой нового серіалу, кращий оперативник міста Максим Бельський несподівано стає головною мішенню злочинців, втрачає підтримку колег та друзів. Єдиний спосіб, яким майор Бельський може зберегти життя й відновити власне добре ім’я, – знайти й покарати «перевертнів у погонах».

Зйомки нового серіалу проходили в Одесі та Києві, виробництво здійснював продакшн «Київтелефільм» під керівництвом Валентина Опалєва. Режисер серіалу: Валентин Ібрагімов.  У головних ролях: Прохор Дубравін, Михайло Шамігулов, Ігор Головін, Ярослав Гуревич, Ігор Петрусенко, Олена Місюра.

Саунд-трек: пісня «На вістрі ножа», музика Антона Панфілова, слова Лариси Марцевої, виконує актор Роман Мацюта.

Нагадаємо, у 2017-му році на каналі «2+2» відбулись прем’єри гостросюжетних серіалів «Одинак» і «Команда» також виробництва «Київтелефільм».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY