detector.media
04.07.2017 13:36
IQ Production знімає для Нового каналу ситком «Будиночок у селі»
IQ Production знімає для Нового каналу ситком «Будиночок у селі»
Стартували зйомки 16-серійного україномовного ситкому «Будиночок у селі» для Нового каналу. Телевізійна прем’єра серіалу запланована на 2018 рік

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Серіал розповідає про молоду сім’ю, яка вирішує створити власну страусячу ферму і задля цього переїжджає із квартири у село, де стикається з новими труднощами.

У головних ролях знімаються: Костянтиа Войтенко, Галина Безрук, Назар Задніпровський, Віталіна Біблів.

«Пишучи сценарій "Будиночка у селі", ми уявляли саме цих акторів, – прокоментував продюсер ситкому Віктор Медведський. – Це, на нашу думку, найсильніша комедійна четвірка. Тому радіємо, що спільне бажання та вільні графіки дозволили нам зібрати їх усіх».

За сюжетом, герої ситкому потраплятимуть у найрізноманітніші кумедні ситуації – висітимуть на стовпах, кататимуться на страусах тощо.

«Ми звикли прокидатися у комфортному ліжку, йти у душ із гарячою водою, спускатися за продуктами у магазин. А якщо в міської людини забрати ці зручності, взагалі забрати всі найнудніші моменти з життя, то вийде класний сюжет для комедійного серіалу», – розказав режисер-постановник і продюсер Сергій Атрощенко.

Виробництвом 16-серійного ситкому для Нового каналу займається IQ Production, яка має досвід роботи у комедійному жанрі та працювали раніше над такими серіалами, як «Останній із Магікян», «Матусі», «Великі почуття».

За повідомленням прес-служби каналу, окрім «Будиночка у селі», зараз для Нового каналу готують ще два серіали та серіаліті.

«Готуємо до запуску  серіали "Подорожники" і "Чаклунки", – каже генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов. – Також повним ходом йдуть зйомки нашої улюбленої санта-барбари – серіаліті "Київ вдень та вночі"».

Як писав «Детектор медіа», влітку цього року Новий канал розпочне зйомки трьох нових серіалів, два з них – україномовні. Мова йде про 12-серійний містичний серіал «Чаклунки», 16-серійний ситком «Будиночок у селі» та 16-серійну сімейну комедію «Подорожники».  

Фото: прес-служба Нового каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY