detector.media
03.07.2017 15:30
Скаргу на продовження арешту Сущенка московський суд розгляне 13 липня
Скаргу на продовження арешту Сущенка московський суд розгляне 13 липня
13 липня у Лефортовському районному суді Москви відбудеться розгляд скарги щодо продовження арешту українського журналіста Романа Сущенка

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив адвокат журналіста Марк Фейгін.

«Розгляд скарги захисту на рішення Лефортовського районного суду про продовження терміну утримання під вартою Романа Сущенко на три місяці (до 30 вересня 2017 року) відбудеться в Московському міському суді 13 липня о 10:10 в залі 327», – написав він.

Як писав «Детектор медіа», власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув з приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві». Покарання за ст. 276 КК РФ («Шпигунство») передбачає до 20 років позбавлення волі.

27 червня Лефортовський суд Москви продовжив термін арешту українського журналіста Романа Сущенка до 30 вересня. Марк Фейгін подав скаргу на рішення райсуду.

Того ж дня міністерство закордонних справ України висловило рішучий протест у зв’язку з рішенням Лефортівського районного суду Москви щодо продовження терміну тримання під вартою українського журналіста Романа Сущенка.

На фото - Роман Сущенко

Фото: УНІАН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY