detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
30.06.2017 14:24
Нацрада оголосила попередження «Право TV» за відсутність супутникового мовлення
Нацрада оголосила попередження «Право TV» за відсутність супутникового мовлення
29 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження телеканалу «Право TV» (ТОВ «ТРК “Право ТВ”») через відсутність супутникового мовлення.

Канал не мовить на супутнику вже понад рік, про що свідчать дані Нацради. 7 липня 2016 року Нацрада взяла до відома це порушення та зобов’язала «Право TV» відновити мовлення. Але цього не сталося, тому Нацрада провела ще одну позапланову перевірку, яка зафіксувала: каналу немає на супутнику.

«Право TV» пояснює відсутність мовлення технічними проблемами, а саме виходом з ладу обладнання передавальної станції. Це пояснення поставив під сумнів член Нацради Олег Черниш, який зауважив: з аплінком SES Astra усе гаразд, інші телеканали з нього мовлять. «Право TV» попросив у Нацради дати йому час для вирішення технічних проблем до 31 грудня 2017 року. Крім того, представниця «Право TV» в Нацраді наголосила, що канал транслюється в інтернеті.

Ці аргументи членів Нацради не переконали, і вони одноголосно проголосувала за попередження та дали каналу місяць на усунення порушень.

Нагадаємо, що також 29 червня «Право TV» отримав від Нацради штраф за неподання або несвоєчасне подання інформації про структуру власності у розмірі 3 829 грн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY