detector.media
30.06.2017 13:38
У радіостанції «Армія FM» з’явився сайт
У радіостанції «Армія FM» з’явився сайт
Військове радіо Міністерства оборони України «Армія FM» запустило власний сайт, на якому можна слухати радіостанцію в режимі онлайн

Про це на сторінці у Facebook повідомила шеф-редактор радіостанції Ірина Сампан.

«Тепер у нас є обличчя. "Армія FM" запускає свій сайт. Там зверху є кніпочка "Слухати". І в розділах можна знайти наші проекти і власне нас самих», – написала вона.

Сайт радіостанції  «Армія FM»  україномовний та має шість розділів: «Про нас», «Проекти», «Новини», «Галерея», «Військове ТБ», «Контакти». Також є розділ «Слухати», що дає можливість слухати радіостанцію в режимі онлайн.

Нагадаємо,  1 березня, о 6 годині ранку розпочала тестове мовлення радіостанція «Армія FM». У грудні 2015 року стало відомо, що з 1 березня за підтримки американської громадської ініціативи в Україні запустять радіостанцію для військових.

З 15 листопада в Маріуполі (Донецька область) можна слухати програми військового радіо «Армія FM», яке мовить з Києва на хвилі 89, 5. Маріуполь став шостим містом Донбасу, у якому радіостанція «Армія FM» веде мовлення.

30 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала нові дозволи на тимчасове мовлення на час проведення антитерористичної операції – телеканалу «Правда тут» і радіостанціям «Промінь», «ФМ Галичина» та «Армія ФМ».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY