detector.media
29.06.2017 17:27
На Megogo стартує тревел-проект власного виробництва «Даша на хвилі»
На Megogo стартує тревел-проект власного виробництва «Даша на хвилі»
Відеосервіс Megogo запускає перше тревел-реаліті власного виробництва «Даша на хвилі» і називає це першою пригодницькою сагою, створеною безпосередньо командою Megogo.

Про це повідомляє прес-служба відео сервісу.

Головна героїня реаліті - відома українська телерадіоведуча Даша Коломієць. Разом з друзями вона вирушила підкорювати хвилі португальського узбережжя - навчитися серфінгу. Раніше Даша не стикалася з серфінгом, тому її починання, монологи, переживання і екстремальні ситуації є ненаграними - все правдоподібно, без купюр і відзнято без дублів і постановок.

Megogo вважає свій новий проект незвичним форматом для глядача. Кожен з восьми епізодів - це один реально прожитий день Даші і її друзів - десятки ситуацій, діалогів і монологів, пригоди, непередбачувані моменти і одномоментні рішення, які змонтовано в 15-20 хвилинні серії. На відміну від ТБ-проектів тут немає часових обмежень і конкретного хронометражу - в кожній серії зібрано все найбільш цікаве, що сталося за день.

У тревел-реаліті також знявся Серафим Романов, засновник серф-ком'юніті Surfin'ua, який виступив у реаліті «Даша на хвилі» тренером і серфінг-консультантом. Раніше він знявся в тревел-проекті «Щоденники мисливців за північним сяйвом» з телеведучим Олександром Педаном.

Прем'єра серіалу - у четвер, 29 червня, о 18.00.  Наступні 7 днів будуть з'являтися нові епізоди реаліті.

Ідея про зйомки шоу - спонтанна, рішення про його запуск було прийнято лише за два дні до поїздки. Хоча маркетинг-директор Megogo Іван Шестаков повідомив, що задум реалізувати подібний проект вже був в планах відеосервісу. У проекту не було ні сценарію, ні як такої знімальної групи. Фактично, кожен серфер був і оператором і учасником проекту.

«Ми просто знімали все, що відбувалося з нами кожен день, без перебільшень і постановочних кадрів. Все, що намагалися зробити - це наситити кожен наш день подіями та пригодами, щоб і самим було цікаво брати участь в цьому і глядачам цікаво за цим спостерігати. Ми з Дашею хотіли зробити добре змонтований влог, зосередившись на тому, щоб самим учасникам шоу все, що відбувається, приносило задоволення, щоб це не було роботою або повинністю», - розповів Іван Шестаков, який також став одним з героїв проекту.

Матеріал знімався на 4 екшн-камери і десятки смартфонів. «В кінці дня ми просто збирали відео з гаджетів всіх, хто був з нами в серфінг-таборі. Люди з радістю ділилися записами», - розповіла про зйомки Даша Коломієць.

На етапі монтажу кожну серію насичували моушен-графікою, мультиплікацією, перебивками.

Вартість зйомок, пост-продакшена, як і гонорарів учасників - не розголошується. При цьому директор по маркетингу Megogo обмовився, що це в десятки разів дешевше схожих тревел-проектів на ТБ.

Відео призначене для широкого глядача.

Megogo зазначає, що «Даша на хвилі» як формат відкриває новий етап розвитку відеосервісу. Такі шоу в Megogo збираються знімати і показувати регулярно. Відеосервіс планує нарощувати бібліотеку влогів, неформатних шоу, навчальних та інформаційних проектів, які не вписуються в телевізійні концепції, а пропонують свіжий, сучасний і незвичайний погляд на розважальні медіа.

Читайте також на «Детекторі медіа»: Иван Шестаков, Megogo: «Полностью отказываются от телевидения только дети и подростки»

Нагадаємо, минулого року відеосервіс Megogo оголосив про запуск прямих трансляцій найпопулярніших спортивних і культурних подій - музичних фестивалів, нішевих спортивних і киберспортівних заходів. Першим хедлайнером нового проекту став найбільший в Східній Європі спортивно-музичний фестиваль Z-Games-2016.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY