detector.media
29.06.2017 11:23
Саакашвілі повідомив про закриття програми «Інша Україна» на каналі ZIK
Саакашвілі повідомив про закриття програми «Інша Україна» на каналі ZIK
Лідер української партії «Рух нових сил», екс-президент Грузії та колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі повідомив про закриття телепрограми «Інша Україна» на каналі ZIK

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Остання передача, оскільки власників студії змусили розірвати з нами контракт – Рейдерське захоплення землі депутатом Народного фронту в Кропивницькому з використанням тітушок і Нацгвардії, за допомогою Авакова і Петренко. Як Порошенко особисто торгував з сепаратистською територією і наш 70-денний план з порятунку України. Нехай вороги не сподіваються, я все ж знайду спосіб повернутися в ефір. Україно, час перемагати!» – написав він.

«Детектор медіа» намагається зв’язатися з прес-секретарем пана Саакашвілі Дариною Чиж.

Нагадаємо, у березні Міхеїл Саакашвілі оголосив, що вестиме політичне ток-шоу «Інша Україна» на каналі ZIK.

Прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». За даними єдиного державного реєстру, засновником і керівником ТОВ «Укрмедіапростір» є Дарина Чиж.

Під час випуску своєї програми 31 травня Саакашвілі звинуватив Рината Ахметова у вимкненні електроенергії в студії, де записується ця програма.

Фото: скріншот програми «Інша Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY