detector.media
27.06.2017 14:02
Роман Сущенко із зали суду подякував українцям за підтримку
Роман Сущенко із зали суду подякував українцям за підтримку
Сьогодні, 27 червня, журналіст Роман Сущенко подякував українцям за підтримку в залі Лефортовського районного суду Москви, де відбулося чергове засідання у його справі

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Я хотів би переказати вітання своїй родині, рідним, друзям, подякувати президенту, міністрам, парламентаріям та всім українцям, які підтримують у цю лиху годину, – сказав він. – Вітання колегам з Укрінформу, зі мною все гаразд».

Він також окремо подякував делегації України в ПАРЄ: «Особлива подяка нашій делегації в ПАРЄ, Володимиру Ар'єву та іншим членам делегації за підтримку на такому високому рівні.

Він також зауважив, що слідчі заходи йдуть повільно, ще будуть дві експертизи, ознайомлення з результатами, а потім остаточне судове засідання.

 Як писав «Детектор медіа», власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув з приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві». Покарання за ст. 276 КК РФ («Шпигунство») передбачає до 20 років позбавлення волі.

27 червня Лефортовський суд Москви продовжив термін арешту українського журналіста Романа Сущенка до 30 вересня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY