detector.media
27.06.2017 11:12
Фейгін виявив, що росіянам заблокували доступ до відео на сайті Єлисейського палацу з Макроном і Порошенком
Фейгін виявив, що росіянам заблокували доступ до відео на сайті Єлисейського палацу з Макроном і Порошенком
Користувачі Facebook у свою чергу повідомили, що відео з Путіним і Макроном теж постраждало

Марк Фейгін, адвокат зокрема незаконно заарештованого у Росії українського журналіста Романа Сущенка, у своєму Facebook повідомив, що у Росії заблокували доступ до матеріалів на сайті Єлисейського палацу про зустріч президентів України і Франції Петра Порошенка та Еммануеля Макрона.

«Кремль заблокував доступ до матеріалу зустрічі Порошенка і Макрона на сайті Єлисейського палацу!» - написав пан Фейгін.

«Марку, ти сміятимешся, але вони відрізали доступ до всіх відеофайлів на сайті Єлисейського палацу. У тому числі і з Путіним», - відповіла користувач Марія Фабелінська.

Щоправда, дехто з користувачів у коментарях під постом Фейгіна писав, що може переглянути нібито заблоковане відео, але не уточнив, в якій країні він наразі перебуває.

Як повідомляв «Детектор Медіа», 26 червня у Парижі президент України Петро Порошенко під час зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном порушив питання звільнення українського журналіста Романа Сущенка, який незаконно перебуває у російському СІЗО «Лефортово».

Порошенко також передав президенту Франції Еммануелю Макрону картину, написану журналістом Романом Сущенком. «Журналіст Роман Сущенко, який багато років працював у Франції, має бути негайно звільнений з російської в'язниці, – написав у Facebook прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко. – З дозволу дружини Романа Президент України передав Президенту Макрону картину, написану Романом у 2001 році».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY