detector.media
26.06.2017 15:47
На День Конституції канал «Україна» покаже спеціальний випуск ранкового шоу та святковий концерт
На День Конституції канал «Україна» покаже спеціальний випуск ранкового шоу та святковий концерт
28 червня в ефірі каналу «Україна» вийде спеціальний випуск програми «Ранок з Україною», присвячений 21-й річниці прийняття Конституції, а також концерт «Музична платформа» за участі зірок українського шоу-бізнесу

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Ведучі спеціального випуску «Ранку з Україною», який вийде в ефірі каналу «Україна» 28 червня о 6:30, Микола Матросов та Ірина Волкова перевірять, наскільки добре Конституцію знають політики. Також в ранковому шоу розкажуть про знаменитостей, у яких були проблеми із законом, та історії національних героїв.

Одна із історій – про одного з наймолодших сільських голів в Україні, який власними зусиллями намагається змінити країну на краще.

«Цей чоловік усі інфраструктурні проблеми та питання громади вважає своїми, – прокоментував ведучій Матросов. – Він не чекає, доки хтось полатає ями на дорогах чи прибере сміття, а просто бере і робить. Яскравий приклад справжнього хазяїна своєї землі».

Крім того, журналісти каналу «Україна» проаналізують конституції світу та розкажуть про найбільш несподівані, шокуючі, цікаві та незвичні закони в різних країнах. 

О 23:30 канал «Україна» покаже святковий концерт «Музична платформа» за участі українських зірок.

Нагадаємо телеканал «Україна» працює над новим кулінарним проектом «Свекруха чи невістка» за турецьким форматом Rivals-in-Law, який виходить у 8 країнах світу. Його ведучим став кулінарний експерт Григорій Герман.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY