detector.media
26.06.2017 13:22
Журналісти каналу Life знаходяться біля Криму і можуть бути залучені до провокацій проти ОБСЄ – СБУ
Журналісти каналу Life знаходяться біля Криму і можуть бути залучені до провокацій проти ОБСЄ – СБУ
У Службі безпеки України (СБУ) відкидають заяви терористів щодо підготовки провокації проти ОБСЄ та заявляють, що подібні фейкові заяви бойовиків – це підготовка до чергових провокацій проти представників міжнародної організації

Про це йдеться на сайті СБУ.

«Служба безпеки України не займається провокаціями. Тому заяви представників терористичної організації "ЛНР/ДНР" щодо підготовки українськими спецслужбами акції проти спостерігачів ОБСЄ на адміністративному кордоні з АР Крим не витримують жодної критики», – повідомляє прес-центр СБУ.

Зазначено, що у районі Красноперекопська «у повній готовності» знаходиться знімальна група російського телеканалу Life.

«Тому не виключено, що подібні фейкові заяви бойовиків – це підготовка до чергових провокацій проти представників міжнародної організації», – йдеться на сайті СБУ.

Нагадаємо, у квітні  Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляло, що командування російських військ РФ розпочало потужну антиукраїнську інформаційну кампанію під приводом «об’єктивного» висвітлення обставин підриву на міні представників ОБСЄ у Луганській області 23 квітня. Згодом стало відомо, що російські військові планують зняти постановочне відео, пов’язане з підривом автомобіля ОБСЄ. Зокрема планувалася постановочна відеозйомка відходу «української ДРГ» в районі населеного пункту Сокольники.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY