detector.media
26.06.2017 12:28
У Краматорську повідомлено про підозру чоловікові, який намагався вломитися на телеканал «ДоТеБе»
У Краматорську повідомлено про підозру чоловікові, який намагався вломитися на телеканал «ДоТеБе»
П'яний кулаком розбив скло вхідних дверей в офіс телеканалу

У Краматорську, що на Донеччині, місцева прокуратура повідомила про підозру чоловікові, який напав на телеканал «ДоТеБе» і пошкодив його майно.

Про це поінформовано на сайті прокуратури Донецької області.

«Краматорською місцевою прокуратурою погоджено і підписано повідомлення про підозру чоловікові, він підозрюється в скоєнні хуліганських дій, які виразилися в умисному пошкодженні майна телеканалу ДоТеБе Донецької регіональної дирекції ПАТ Національна громадська телерадіокомпанія України», - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування встановило, що ввечері 26 травня 34-річний раніше неодноразово судимий житель Краматорська, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, потужним ударом кулака навмисне розбив скло вхідних дверей в офіс телеканалу ДоТеБе, розташований в центрі міста.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.1 ст.296 КК (хуліганство), максимальне покарання за якою – обмеження волі на строк до п’яти років.

Як повідомляв «Детектор Медіа», у Житомирі в п’ятницю, 23 червня, оголосили про підозру двом чоловікам, які побили й журналіста місцевого видання і відібрали у нього фото- і відеоапаратуру. У редакції не виключають, що напад пов'язаний з професійною діяльністю постраждалого.  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY