detector.media
23.06.2017 14:56
«1+1» знімає новий сезон реаліті «Життя без обману»
«1+1» знімає новий сезон реаліті «Життя без обману»
Розпочались зйомки оновленого авторського проекту Олексія Душки «Життя без обману» про якість продуктів харчування

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Зазначено, що після проведення «народного голосування» за десять найпопулярніших торгівельних марок та отриманих результатів досліджень, автор і ведучий проекту Олексій Душка визначить оптимальні продукти, які відповідають критерію «ціна-якість», найкращі продукти, які можуть мати найвищу ціну та найгірші – які не відповідають українським стандартам.

«Останнім часом переважна більшість покупців намагається економити, оскільки продукти значно подорожчали, і мінімальний чек із супермаркету становить 300-400 грн. Саме тому у новому сезоні «Життя без обману» ми дамо глядачам альтернативу вибору. Після отримання результатів лабораторних досліджень та перевірки ціни ми маркуємо товар відповідними мітками. Так, зелена мітка – це найвища якість товару і найвища ціна, жовта – продукти, якість яких повністю відповідає ціні, червона – найнижча якість. Ми робимо це задля того, аби людина не губилася серед різноманіття красивих етикеток, а приходила до супермаркету і чітко розуміла «за що» вона платить гроші», - розповів пан Душка.

Канал повідомляє, що ведучий візьме участь у процесі виготовлення «ідеального» продукту. Команда проекту також покаже виробництва, які слідкують за якістю свого продукту.

Також, як і в минулому сезоні, автори програми допомагатимуть двом сім’ям у виборі якісних, корисних продуктів, навчатимуть розбиратися у їх складі, легко читати етикетку та правильно складати продуктовий кошик. Сім'я, яка впорається із завданням найкраще, отримає в подарунок новий холодильник.

Оновлений сезон розслідувального реаліті «Життя без обману» вийде в ефірі телеканалу «1+1» цієї осені.

Нагадаємо, виробництвом проекту споживацьких розслідувань «Життя без обману» займається Управління журналістських проектів «1+1 медіа». Минулий сезон стартував на каналі у вересні 2016 року.

 

На фото - Олексій Душка

Фото: прес-служба «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY