detector.media
23.06.2017 12:00
Заступниця Гужви повідомила про ймовірний продаж «Страни.ua»
Заступниця Гужви повідомила про ймовірний продаж «Страни.ua»
Заступниця головного редактора інтернет-видання «Страна.ua» Світлана Крюкова повідомила, що кілька інвесторів цікавляться придбанням видання

Про це вона сказала сьогодні, 23 червня, під час прес-конференції у редакції «Українські новини», присвяченої обшуку редакції «Страна.ua» та затриманню головреда видання Ігоря Гужви.

«За останню добу у нас з'явилося п’ять пропозицій від потенційних інвесторів, двоє з яких – закордонні. Я до того, що сайт "Страна.ua" завдяки діям певних осіб виводять на рівень продажу. Якщо все буде добре, то я думаю, що справи наші покращяться», – сказала пані Крюкова.

Нагадаємо, у лютому 2016 року пан Гужва повідомляв «Детектору медіа», що запускав проект «Страна.ua» за власні кошти та не розкривав імен інвесторів.

Згідно з реєстром, власниками ТОВ «Ласмак» (юридична особа «Страна.ua») виступають компанія Ігоря Гужви ТОВ «Маджері» (99%) та дружина Ігоря Гужви Ганна Солнцева (1%).

Як писав «Детектор медіа», 22 червня увечері в редакції інтернет-видання «Страна.ua» відбувся обшук із затриманням головного редактора видання Ігоря Гужви. Гнпрокурор Юрій Луценко повідомив, що Ігоря Гужву затримано за підозрою у вимаганні та отриманні 10 тис. доларів в одного з політиків.

Ігор Гужва заявив, що правоохоронці надали постанову суду про обшук у справі про нібито вимагання грошей у народного депутата Дмитра Лінька з фракції Радикальної партії. «Пару місяців тому до нас приходили люди від Лінька. Пропонували 20 тис. доларів, щоб ми зняли один матеріал. Ми відмовилися. От відтоді нам і намагаються шити кримінальну справу», - сказав він. 

Близько 4 ранку 23 червня пана Гужву правоохоронці доставили в Головне управління МВС України в Києві. Він вважає, що обшук та його затримання - це спланована провокація.

Нагадаємо, що також Ігор Гужва є обвинуваченим у кримінальній справі про ухилення від сплати податків на суму 17,8 млн грн ТОВ «Вісті мас-медіа» (компанія – колишній засновник і видавець газети «Вести», яку очолював Ігор Гужва). Справа розглядається в суді.

Нещодавно у Львові співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією та прокуратурою викрили львівського редактора інтернет-видання на вимаганні хабара у розмірі $500 від керівника філіі державного підприємства. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

На фото - Світлана Крюкова

Фото: скріншот відео прес-конференції

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY