detector.media
22.06.2017 15:23
Нове кулінарне шоу «Свекруха чи невістка» на каналі «Україна» вестиме Григорій Герман
Нове кулінарне шоу «Свекруха чи невістка» на каналі «Україна» вестиме Григорій Герман
Ведучим сімейного кулінарного шоу-адаптації «Свекруха чи невістка» на телеканалі « Україна», в якому жінки будуть боротися за звання кращого кухаря в сім’ї, став кулінарний експерт Григорій Герман. Прем’єра – восени

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Нагадаємо, згідно з форматом шоу, перед кожною господинею стоїть завдання приготувати улюблену страву, яку загадає глава сім’ї – син або чоловік. На приготування учасницям відводиться всього 45 хвилин. Після закінчення змагання обидві страви підготує до презентації ведучий, щоби глава сімейства не здогадався, яке блюдо готувала мама, а яке – дружина. Тільки після дегустації чоловік визначить переможницю кулінарної дуелі.

 «Я займаюся кулінарією більше 5 років. У мене є власний блог із великою кількістю різноманітних рецептів, – розповів ведучий. – Але в нас це не просто кулінарний проект, це проект про сім'ї, про людей, про те, як будувати стосунки та вирішувати конфлікти з найближчими людьми – мамою, дружиною, свекрухою, чоловіком... І це неймовірно цікаво, хоч і складно! Адже кухня – це найкраще місце для задушевних розмов і я дуже радий, що на проекті зміг поєднати любов і до їжі, і до людей».

Ведучий буде допомагати свекрухам і невісткам України, які в рамках кулінарної дуелі готуватимуть улюблену страву для свого сина або чоловіка, розбиратися в тонкощах не тільки кулінарії, але й сімейного життя.

 «Ми шукали професійного телевізійного ведучого, який є не тільки фанатом кулінарії та справжнім експертом на кухні, але ще й фанатом сімейних цінностей та експертом ще й в цьому питанні. І Гриша – той самий унікальний носій усіх цих якостей, – сказала реативний продюсер кулінарного шоу Оксана Тунік Більше того, завжди колосально важливо, наскільки ведучий живе проектом і героями – і тут він нас теж дуже приємно здивував! Не кожен може простояти 10 годин на гарячій кухні з палаючими очима влітку, та й схуднути для того, щоб на неї вийти, на 10 кг. Точніше, це може тільки Григорій Герман!»

Як повідомлялося раніше, нове кулінарне шоу каналу «Україна» «Свекруха чи невістка» – це українська адаптація популярного турецького формату Rivals-in-Law, який виходить у 8 країнах світу. Прем'єра сімейного кулінарного шоу «Свекруха чи невістка» відбудеться на каналі «Україна» в новому осінньому сезоні.



detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY