detector.media
22.06.2017 11:54
Film.ua та «Україна» завершили зйомки мелодрами «Обираючи долю»
Film.ua та «Україна» завершили зйомки мелодрами «Обираючи долю»
Закінчився знімальний період 4-серійної мелодрами «Обираючи долю» режисера Ганни Гресь, спільного виробництва Film.ua та телеканалу «Україна». Телевізійна прем'єра мелодрами відбудеться восени

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

«Я дуже задоволена тим, як пройшов знімальний процес. Думаю, ми впоралися з нашим завданням. Головним викликом для мене, як режисера, тут стало створення нового образу Кирила Жандарова – таким на екрані його ще ніхто не бачив. Сподіваюся, що саме ця картина відкриє для Кирила нові перспективи», – зазначила режисерка проекту Ганна Гресь.

«Змінили не тільки зачіску, змінили абсолютно все! Разом із зовнішнім змінилося і внутрішнє. Я багато займався на тренажерах, як результат – набрав три кілограми м'язової маси і став на два розміри більше, –  розповів актор Жандаров. – Олександр – це збірний образ з минулого моєї дружини, з мого минулого і ... хотів сказати сьогодення, але ні –  у сьогоденні ця людина не присутня. А ось колись приблизно така ж людина була у моєму житті».

Мелодрама розповідає про подружжя Наталю та Віктора, які за 10 років сімейного життя не змогли стати батьками. Згодом Наталя зустрічає шкільного товариша Олександра, який підтримує жінку у важкий період.

Зазначено, що у фільмі є трюкові сцени за участю каскадерів. Одна з них – падіння головних героїв з моста, яку знімали на Русанівці у Києві.

«Був дуже складний день – холодно, сильний вітер, проливний дощ ... Сім годин ми перебували під дощем, а після ми мали стрибати в крижану воду, плисти в одязі, витягувати з річки головну героїню. А мій персонаж ще і поранений, і зіграти це треба переконливо, – розказав актор Віталій Салій. – Але завдяки хорошій команді все пройшло досить весело, ми багато сміялися. Хоча на наступний день і чхали, і горло боліло, але було круто, я дуже люблю сцени, в яких є екстрим».

У фільмі знялися: Марія Валешна, Сергій Колос, Кирил Жандаров, Віталій Салій, Ольга Атанасова, Ольга Морозова, Тетяна Шелига, Олексій Череватенко, Олександр Ярема, Ірина Мельник.

Нагадаємо, у травні в Києві почалися зйомки 4-серійної мелодрами «Обираючи долю» спільного виробництва компанії Film.ua та телеканалу «Україна» режисерки Анни Гресь.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY