detector.media
21.06.2017 16:12
«Інтер» видав в ефір недостовірну інформації про українську лотерейну компанію – звернення
«Інтер» видав в ефір недостовірну інформації про українську лотерейну компанію – звернення
Оператор державний лотерей «М.С.Л.» повідомляє, що у програмі «Подробности» на телеканалі «Інтер» вийшов сюжет з неправдивою інформацією про компанію

Про це йдеться у зверненні «М.С.Л.» до ЗМІ.

Повідомляється, що 19 червня на телеканалі «Інтер» у програмі «Подробности» вийшов сюжет, присвячений перевірці Антимонопольним комітетом лотерейного ринку України у зв’язку із розробленим Мінфіном проектом нових ліцензійних умов з випуску та проведення лотерей та було повідомлено наступне (мовою оригіналу): «…В комитете министерские новшества пока не согласовали, ведь они позволяют выйти на лотерейный рынок только госбанкам либо компаниям с 10-летним опытом. А таких в Украине всего лишь 3. Это "УНЛ", "М.С.Л." и "Патриот", причем последние две уже не работают, поскольку их внесли в санкционный список, связав с российским бизнесом».

Компанія повідомляє, що «санкції, застосовані до "М.С.Л.", не забороняють оператору лотерей здійснювати свою діяльність».

Компанія звернулася до представинків ЗМІ з проханням спростувати недостовірну інформацію.

Нагадаємо, 16 червня Громадська рада доброчесності (ГРД), яка має повноваження перевіряти, відповідність кандидата на посаду судді критеріям доброчесності і професійної етики, готує звернення до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо ліцензії телеканалу «Інтер» та до Незалежної медійної ради та Комсії із журналістської етики щодо оцінки роботи журналістки телеканалу Оксани Григорьєвої, яка є авторкою сюжету про ГРД.

Фото: inter.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY