detector.media
Лілія Молодецька
«Детектор медіа»
20.06.2017 19:06
Департамент патрульної поліції призначив службову перевірку за фактом застосування фізичної сили до журналіста «2+2»
Департамент патрульної поліції призначив службову перевірку за фактом застосування фізичної сили до журналіста «2+2»
На підставі п.2.2.11 Інструкції про порядок проведення службових розслідувань в органах внутрішніх справ України Департаментом патрульної поліції Національної поліції України призначено службове розслідування.

Про це департамент повідомив у відповідь на запит «Детектора медіа» щодо надання інформації відносно інциденту за участю начальника Управління патрульної поліції у місті Івано-Франківську.

Як повідомляв «Детектор медіа» у травні, начальник Управління патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець виштовхав з приміщення журналіста програми «Люстратор 7.62» телеканалу «2+2» Володимира Тимофійчука.

«Цей 27-річний посадовець має не лише довгий зріст, а й довгі руки! І його поведінка вже тривалий час збурює громадськість Франківщини.  Цього разу Дмитро Міхалець, керівник патрульної поліції Івано-Франківська, "приклався" і до журналістів. Мої відверті запитання, щодо дій підлеглих на посадовця подіяли дуже дивно. Втікаючи від камери "Люстратора" головний коп дозволяв собі притискати мене дверима та штовхати», - написав тоді Володимир Тимофійчук і опублікував відео інциденту.

Як інформує Департамент патрульної поліції, за результатами службового розслідування буде вжито заходів реагування, визначених Дисциплінарним статутом органів внутрішніх справ України, затвердженого Законом України №3660-IV від 22.02.2006.

«Для забезпечення повноти, усебічності та об’єктивності проведення службового розслідування заборонено розголошувати інформацію, яка його стосується», - зазначається у відповіді Департаменту.

Нагадаємо, у травні «Детектор медіа» звернувся за коментарем щодо інциденту з журналістом каналу «2+2» Володимиром Тимофійчуком до Управління Нацполіції Івано-Франківської області.

На фото - момент інциденту

Фото: скрін відео Володимира Тимофійчука

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY