detector.media
20.06.2017 14:06
Нове шоу СТБ «Цієї миті рік потому» вестиме Даша Трегубова
Нове шоу СТБ «Цієї миті рік потому» вестиме Даша Трегубова
Телеканал СТБ повідомив про початок зйомок нового реаліті-шоу «Цієї миті рік потому» за британським форматом This Time Next Year телекомпанії ITV, ведучою якого стала актриса, продюсер, эксперт проекта «Все буде добре» Даша Трегубова

Про це повідомляє прес-служба каналу СТБ.

За умовами формату, учасники шоу мають рік на реалізацію своєї заповітної мрії чи досягнення мети, а глядачі проекту стежать за трансформацією героя, бачать, яким він був «до» і яким став «після». Допомагатиме героям ведуча.

«Ми разом з глядачами практично подорожуємо в часі, за кілька секунд переміщаючись на рік вперед. Це і улюблений усіма "вау-ефект", або "ефект Попелюшки", коли вона у нас на очах перетворюється на принцесу, і навіть почасти сповідь – адже герої поділяться не тільки мріями, а й страхами, комплексами і не завжди простими історіями відносин з навколишнім світом . Всі вони такі різні, такі приголомшливо цікаві, і в той же час – це звичайні люди, наші з вами співвітчизники, сусіди по будинку або колеги по роботі. І я щаслива бути частиною цього процесу – досягнення важливої ​​для них цілі; щаслива надихати їх, мотивувати і підтримувати, адже це приклад і шанс для мільйонів людей змінити і свою долю теж», – прокоментувала пані Трегубова.

Мрії чи цілі героїв реаліті-шоу можуть бути абсолютно різними: змінити зовнішність, здолати хворобу, народити дитину тощо.

 «Проект "Цієї миті рік тому"  про кожного з нас. Адже всі ми більшу частину бажань і цілей відкладаємо "на понеділок". Проект про те, як часом складно зважитися на вчинок, і про критичної точки, в якій можна опинитися, якщо довго відкладати найважливіше. Наші герої вирішуються на складні вчинки, ставлять перед собою неймовірні цілі і «включають таймер» на рік, повний перешкод. Вони прагнуть схуднути, стати батьками всупереч всім діагнозами, зробити ризиковану операцію, освоїти складний вид спорту, пробачити коханого, знайти близьку людину, зважитися на перший поцілунок і навіть встати з інвалідного візка ... Зараз, на старті, ми не знаємо, хто з наших героїв досягне своєї мети, а хто опустить руки на півдорозі. Але впевнені, що їх історії надихнуть українців почати свій «понеділок» прямо зараз», – повідомила керівник проекту Катерина Назаренко.

Прем'єра шоу в ефірі СТБ відбудеться восени 2018 року.

Нагадаємо, про запуск нового реаліті-шоу Детектор медіа повідомляв 13 червня.

До нового осіннього сезону СТБ готує розважальне шоу «Сюрприз, сюрприз!» із Машею Єфросиніною. Прем’єра проекту відбудеться 1 вересня, шоу транслюватимуть щопятниці о 20:00.

Крім цього СТБ планує повністю оновити вокальне шоу «Х-фактор». У новому сезоні його вестиме Андрій Бєдняков замість Оксани Марченко.

На фото - Даша Трегубова

Фото: прес-служба СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY