detector.media
19.06.2017 11:58
Казахський канал «Хабар» придбав у Film.ua формат серіалу «Жіночий лікар»
Казахський канал «Хабар» придбав у Film.ua формат серіалу «Жіночий лікар»
Компанія Film.ua Distribution уклала угоду про продаж формату першого сезону серіалу «Жіночий лікар» на територію Казахстану. Права на адаптацію 32-х серій придбало «Перше творче об'єднання» на замовлення телеканалу «Хабар». Прем'єра локальної версії серіалу «Абзал жан» («Жіночий лікар») відбудеться восени 2017 року

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

«Перший сезон українського серіалу "Жіночий лікар" був показаний на трьох різних каналах в республіці Казахстан, і з кожним наступним показом його середня частка і рейтинг перевершували попередні, – зазначив менеджер з міжнародних продажів Film.ua Distribution Євген Драчев. – Тому переговори про продаж формату пройшли швидко, так як представники телеканалу "Хабар" знали, що конкретно вони хочуть і на який бюджет розраховують».

У релізі повідомляється, що кардинальних відмінностей в сюжеті локальної адаптації «Жіночого лікаря» не буде, бо «серіал знімається в суворій відповідності до наданих компанією сценаріями».

Головну роль в серіалі «Абзал жан» виконає Кажімукан Калимбетов, а режисером картини виступить Серікбол Утепбергенов. Прем'єра фільму відбудеться цієї осені в ефірі телеканалу «Хабар».

Нагадаємо, в червні кіностудія Film.ua закінчила знімальний період 40-серійного серіалу «Жіночий лікар-3», прем’єра якого відбудеться в осінньому сезоні на телеканалі «Україна».

У жовтні медична драма «Черговий лікар», виробництва кінокомпанії Film.ua на замовлення телеканалу «Україна», продана для показу в Казахстані. Права на трансляцію серіалу придбав телеканал КТК.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY