detector.media
18.06.2017 14:02
Пограбовано офіс редакції програми «Остання Барикада», що виходить на «Центральному каналі»
Пограбовано офіс редакції програми «Остання Барикада», що виходить на «Центральному каналі»
Екс-депутат, громадський діяч, продюсер, ведучий програми «Остання барикада» на «Центральному каналі» Олесь Доній заявив про пограбування офісу мистецького об'єднання «Остання Барикада» в Києві. Він стверджує, що злочин здійснено заради інформації з комп'ютерів та з метою залякування.

Про це Олесь Доній написав у своєму Facebook 14 червня.

«Критикуєте Порошенка? Вас пограбують! Сьогодні вночі пограбували офіс "Останньої Барикади". Грабіжників цікавила інформація. З 5 комп'ютерів вкрадені 2-і один з них якраз мій, за яким я особисто працюю. Він дешевенький, старенький, глючить, без блоку живлення не працює, але працюю за ним саме я. Його і взяли. Красти в офісі "Останньої Барикади" нема чого-ані грошей, ані цінностей. Два комп'ютера , які вкрали можна здати хіба що за гривень 200. Отже, прийшли з двома цілями: 1.Інформація. 2. Попередження», - заявив він.

За його словам, до нього додому «вламувалися вже кілька разів».

«Зокрема "випадково" на наступну ніч після того, як я на одній з конференцій я говорив про необхіднсть дострокових президентських виборів, бо з цим Президентом Україну чекає бідність і відсталість. Ну що ж, ще один привіт від влади? Звісно, жодних доказів.  Звісно, порохоботи скажуть, ну до чого тут влада? Це ж просто "злочинці"! Ага, говоріть-говоріть. І паролі від моїх пошт (які були на комп'ютері) теж потрібні "злочинцям", а не спецслужбам, ну да, ну да... "Рошенізація країни" продовжується. З святом демократії вас, пані та панове. Вибороли...», - написав Олесь Доній.

У своєму коментарі «Детектору медіа» Олесь Доній підтвердив факт пограбуванні та уточнив, що зловмисники не були грабіжниками, бо не винесли з офісу більш дорого вартісну техніку – відеокамери і фотоапарати, які використовуються для зйомки програми «Остання барикада».

«Добре, що ми встигли передати на "Центральний канал" запис останньої програми, бо був вкрадений саме той комп’ютер, на якому цей запис був», - сказав ведучий і продюсер програми.

Олесь Доній повідомив про пограбування у поліцію, на місці злочину побували криміналісти. Однак він не очікує від правоохоронців результативних дій. «Якщо мою квартиру тричі пограбували за півтора року, і злочинці не встановлені поліцією, то про що тут можна говорити», - сказав він.

Він також сказав «Детектору медіа», що пов’язує пограбування виключно із своєю громадсько-політичною діяльністю і критикою діяльності чинного Президента України.

Нагадаємо, Олесь Доній виступає продюсером двох програм на «Центральному каналі» - «Остання Барикада» і «Музична обойма», які виходять в ефірі відповідно щовівторка і щосуботи.

На фото - Олесь Доній

Фото: «Остання Барикада»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY