detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
14.06.2017 09:48
Валерій Калниш звільнився з посади головреда «РБК-Україна» (ДОПОВНЕНО)
Валерій Калниш звільнився з посади головреда «РБК-Україна» (ДОПОВНЕНО)
Валерій Калниш повідомив, що з 14 червня не працює головним редактором об’єднаної редакції порталу «РБК-Україна»

Про це він написав у Facebook.

«З сьогоднішнього дня я більше не є головним редактором "РБК-Україна". Без малого рік, який я провів там, був цікавий і для мене дуже пізнавальний», – повідомив пан Калниш.

Пан Калниш не розголошує ім’я нового керівника порталу, а лише зазначив, що він «буде хорошим головредом».

Де працюватиме колишній головред «РБК-Україна» далі, не повідомляє.

Валерій Калниш не став коментувати «Детектору медіа» своє звільнення, пояснивши, що вичерпний коментар написав на Facebook.

За даними двох джерел «Детектора медіа», головним редактором порталу«РБК-Україна» став Сергій Щербина.

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook заступник головного редактора «РБК-Україна» Марія Цатурян, рішення про звільнення пан Калниш приймав самостійно, редакція працює у звичному режимі.

У минулому Валерій Калниш працював головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», інтернет-видання «Апостроф» і «Радио Вести». З «РБК-Україна» він співпрацював в якості автора аналітичних матеріалів та інтерв’ю.

У газеті «Коммерсантъ-Украина» пан Калниш працював з моменту її заснування у 2005 році до її закриття в березні 2014 року, останні півтора роки був її головним редактором.

У березні 2014 року він став заступником головного редактора «Радио Вести». У серпні 2014 року очолив новостворене інтернет-видання «Апостроф», звідки звільнився через місяць і став ведучим «Радио Вести». У серпні 2015 року пана Калниша призначили головним редактором «Радио Вести». У березні 2016 року він залишив цю посаду, але продовжив роботу радіоведучим. 24 червня він остаточно звільнився з радіостанцій.

На посаді головного редактора об’єднаної редакції порталу «РБК-Україна» Калниш почав працювати з 1 серпня 2016 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY