detector.media
13.06.2017 18:18
Канал UATV з'явився на польській супутниковій платформі «nc+»
Канал UATV з'явився на польській супутниковій платформі «nc+»
Телеканал іномовлення України UATV став доступним абонентам однієї з найбільших супутникових платформ Польщі «nc+».

Про це йдеться на сайті  Міністерства інформаційної політики України (МІП).

«Для нашого іномовлення в Польщі це вагоме включення, адже понад 2 млн абонентів зможуть тепер дивитися UATV», - заявив державний секретар МІП Артем Біденко.

«nc+» – це найсучасніша супутникова платформа Польщі, яка пропонує один із найбільших пакетів телебачення, що складається із понад 170 найбільш рейтингових каналів, із них – більш ніж 100 в HD-якості, а також понад 600 FTA-телеканалів. Компанія також надає послуги надшвидкісного Інтернету LTE та мобільної телефонії – відтак у рамках пакету «nc+ Internet» пропонує своїм абонентам послугу «ТБ у кишені», що дозволяє переглядати телевізійні програми – через додаток «nc+ GO» або на сторінці «ncplusgo.pl» – без обмеження трафіку. Таким чином абоненти «nc+» мають можливість дивитися телебачення будь-де, будь-коли і на будь-якому пристрої.  

За даними профільного часопису Польщі Telekabel and Digital TV, абонентська база телевізійних пакетів «nc+» становить 2,12 млн осіб.

Нагадаємо, у лютому стало відомо, що телеканал UATV, який є частиною Мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ), збільшив свою присутність в інформаційному просторі Болгарії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY