detector.media
13.06.2017 17:11
Кінокомпанія Star Media розпочала зйомки мелодрами «Пісні весни»
Кінокомпанія Star Media розпочала зйомки мелодрами «Пісні весни»
Українсько-російська кінокомпанія Star Media знімає для телеканалу «Україна» 4-серійну мелодраму «Пісні весни».

Про це повідомляє прес-служба продакшна.

Головний герой картини - музичний продюсер Вадим. Він вдівець, живе з донькою Василиною і ось уже три роки як зустрічається зі своєю підопічною Риммою. Римма - успішна співачка не без ознак зіркової хвороби, але у неї абсолютно не виходить налагодити відносини з Василиною. Можливо, тому Вадим і приховує від дочки відносини з коханою жінкою.

Аріна - офіціантка, яка мріє про сцену. Втім всі творчі починання дівчини зводяться до того, що вона співає свої пісні в ресторані - виключно після його закриття. Їй ніколи займатися вокалом. Вона повинна забезпечувати сина і маму, з якими живе. Батько Микити, так звуть її сина, кинув Аріну, коли дізнався, що вона вагітна.

Не виключено, що Вадим і Аріна ніколи б не дізналися один про одного, якби випадок не зіштовхнув їх дітей - при чому буквально. І ось, не завжди слухняні, але щиро люблячі своїх батьків Вася і Микита взялися влаштовувати долю Вадима і Аріни...

«Василина та Микита - діти головних героїв - своєрідний двигун нашої історії. З дитячою безпосередністю вони беруться влаштовувати долю батьків... Вадим - батько Василини, музичний продюсер. Він здатний руйнувати шаблони. Це людина вільна і мислить своїми категоріями з дуже чіткою системою координат і цінностей. Втім, у нього є своя драма, яка заважає йому розкритися, розвиватися...», - сказала режисерка Вікторія Мельникова.

Продюсери серіалу - Аля Касперська, Влад Ряшин. Оператор-постановник - Валентин Мельниченко.

Нагадаємо, у квітні на каналі «Україна» відбулася прем'єра 4-серійної стрічки «Протистояння» з виробництва Star Media.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY