detector.media
13.06.2017 10:28
Прес-центр штабу АТО оприлюднив текст фейкового листа, який російські спецслужби розіслали нібито від імені РНБО
Прес-центр штабу АТО оприлюднив текст фейкового листа, який російські спецслужби розіслали нібито від імені РНБО
Прес-центр штабу АТО оприлюднив текст фейкового електронного листа, який 11 червня російські спецслужби розіслали нібито від імені Ради національної безпеки і оборони України (РНБО). У листі йшлося про «прорив» Збройних сил України (ЗСУ) в районі селища Пікузи (Волноваський район Донецької області)

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

«11 червня російськими спецслужбами було здійснено спробу дискредитувати прес-центр штабу АТО в українському інформаційному середовищі. З цією метою ворог розіслав від імені Ради національної безпеки і оборони України електронного листа», – йдеться у повідомленні.

Прес-центр штабу АТО оприлюднив оригінал повідомлення, надісланий нібито від РНБО:

«На щастя, українські засоби масової інформації за роки російської агресії проти нашої країни навчилися відрізняти реальні репортажі з передової від постановочних. Ми вдячні Вам за це», – повідомили у прес-центрі.

Також зазначено, що прес-центр штабу АТО завжди публікує свою інформацію виключно на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook, офіційному сайті Міністерства оборони України та порталі Військового телебачення України.

Нагадаємо, днями Рада національної безпеки і оборони України попереджала українських журналістів про провокації спецслужб РФ та розсилку повідомлень з російської ІР-адреси і просила бути уважними.

Фото: Міністерство оборони України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY