detector.media
12.06.2017 18:48
У Москві затриманий поліцією журналіст «Открытой России»
У Москві затриманий поліцією журналіст «Открытой России»
Сьогодні, 12 червня, на Тверській вулиці в Москві під час антикорупційної акції російська поліція затримала журналіста «Открытой России» Микиту Сафронова.

Про це йдеться на сайті «Открытой России».

«Ми вели прямі включення з Тверської вулиці. Коли поліція почала затримувати людей, ми встали на клумбу і почали знімати затримання. У цей момент до мене підбіг співробітник поліції, схопив мене за ногу і запхав в автозак», - сказав Микита Сафронов.

«Мікрофон в моїх руках йому не підказав, що затримувати мене, напевно, не варто. Ми поки не точно куди нас везуть», - додав журналіст.

Під час протестної акції на Тверській вулиці затримали голову руху «Открытая Россия» Олександра Соловйова. «Затримали співробітники, які не представилися, засунули в автозак, не говорять куди везуть», - сказав Соловйов.

Раніше стало відомо, що поліція затримала кореспондента російської радіостанції «Эхо Москвы» Андрія Познякова під час висвітлення так званих «гулянь» (масових антикорупційних протестів) на Тверській вулиці у Москві. Після ретельної перевірки журналіста відпустили.

Всього станом на 16.30 понеділка, 12 червня, в Москві затримали понад 400 учасників неузгодженої антикорупційної акції протесту на Тверській вулиці.

На фото - затримання протестувальників на Тверській у Москві

Фото: ЕРА

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY