detector.media
12.06.2017 12:55
В Одесі помер ведучий Кваснюк, який прославляв «Гіві»
В Одесі помер ведучий Кваснюк, який прославляв «Гіві»
11 червня в Одесі на 69-му році життя помер телеведучий і автор програми «Правда» Григорій Кваснюк, проти якого на початку року Служба безпеки України (СБУ) відкрила кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України

Ведучий мав проблеми з серцем, повідомляє «Думская».

Також зазначено, що пан Кваснюк, відомий своїми радикальними проросійськими поглядами, був головним редактором телекомпанії «Риак», працював на каналі «АТВ» і був членом всеукраїнської політичної партії «Родина».

У 2010 році був обраний депутатом Одеської міської ради. У цьому ж році його призначили головним редактором газети «Одесский вестник», а в 2012 він був звільнений з цієї посади.

Нагадаємо, у лютому 2017 року Одеське інформаційне видання «Мегафон» написало про місцевого журналіста, колишнього співробітника каналу «АТВ» Григорія Кваснюка, який в своїх відеосюжетах відкрито пропагує «руський мир» та славить терористів так званих «ДНР/ЛНР». Журналісти повідомили, що цим має займатись СБУ.

Згодом Управління СБУ в Одеській області повідомило, що розпочало кримінальне провадження у зв'язку із виходом програми одеського журналіста «Правда с Григорием Кваснюком» про бойовика «Гіві».

На фото - Григорій Кваснюк

Фото: «Думская»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY