detector.media
10.06.2017 17:10
Ролик ICTV завоював «бронзу» премії PromaxBDA Global Awards в номінації Comedy Promo
Ролик ICTV завоював «бронзу» премії PromaxBDA Global Awards в номінації Comedy Promo
Телеканал ICTV став призером премії в галузі дизайну Promaxbda Global Excellence Awards 2017, повідомляє прес-служба каналу.

«Бронзу» в номінації Comedy Promo завоював проморолик осіннього сезону концертів студії «Дизель Шоу», у якому актири показані як грецькі боги. Раніше ця робота стала фіналістом європейського конкурсу Promaxbda Europe Awards 2017 в номінації Programme Promotion.

Фіналістом премії став також ролик-бекстейдж «Дизель Боги» – в номінації Behind The Scenes Promotion.

Нагадаємо, канал ICTV впродовж кількох років завойовує нагороди PromaxBDA. Роботи департаменту промо і дизайну телеканалу стають фіналістами як європейської, так і світової премії Promax.

У 2013 році канал пройшов відбірковий етап європейської премії з дизайном проектів «Машина часу» і «Розіграш» та потрапив у трійку призерів, отримавши «бронзу» з ефірним оформленням програми «Провокатор». У 2014 році в європейський шорт-лист потрапили ефірне оформлення програми «Машина часу» (номінація «Програмна заставка»), серія роликів до 9 травня (номінація «Програма до спеціального заходу»), новорічні «Ялинки» («Коротке ID» і «Краще ефірне ID»). У 2015 році у фінальний шорт-лист PromaxBDA Europe Awards увійшла робота команди ICTV з ефірним оформленням програми «Україна кримінальна».

У 2016-му фіналістом премії став проморолик до прем’єрного серіалу осіннього сезону «Ніконов і Ко» в номінації «Типографіка».

«Бронзу»  світової премії Promax телеканал отримав у 2014 році за дві роботи – оформлення програми «Машина часу» і логотип розважальної програми «Розіграш».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY