detector.media
10.06.2017 12:23
«112 Україна» покаже спецпроект, присвячений безвізу (ВІДЕО)
«112 Україна» покаже спецпроект, присвячений безвізу (ВІДЕО)
Телеканал «112 Україна» випустить в ефір спецпроект «Безвіз», в якому запропонує глядачам стежити в режимі реального часу за стартом безвізового режиму для громадян України.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Тема вступу в дію безвізового режиму буде ключовою в ефірі телеканалу упродовж двох днів – 10 та 11 червня. Для її висвітлення «112 Україна» запросить до студії експертів, дипломатів і послів, організує прямі включення в країнах Європи, покаже виступи Президента України Петра Порошенка і всі ключові моменти події. Крім власних знімальних груп канал буде включати журналістів «Радіо Свобода» і оглядачів телеканалу «Настоящее время», серед яких - журналіст Сакен Аймурзаєв.

Спецпроект «Безвіз» стартує 10 червня о 23.45 і триватиме до 01.00 наступного дня. «112 Україна» в прямому ефірі без перерви на випуск новин покаже процес переходу України з візового на безвізовий режим. Журналісти телеканалу у прямих включеннях розкажуть, яка ситуація на кордонах України, чи є труднощі під час перетину кордону і чи сприяють співробітники прикордонної служби процесу швидкого оформлення виїзду українців.

У межах спецпроекту лідер інформаційного мовлення покаже історію інших держав на шляху до безвізового режиму з ЄС, а ведучі «112 Україна» разом з гостями студії Тарасом Чорноволом, Бачо Корчілавою, Олегом Волошиним проаналізують цей досвід і ситуацію з безвізом в Україні.

Упродовж усього наступного дня, 11 червня, команда телеканалу планує понад 20 прямих включень з Німеччини, Чехії, Литви та Бельгії. Щоб розповісти глядачам, як в реальності працює безвізовий режим для наших громадян, журналісти каналу перетнуть кордони України. Серед них буде і ведучий Петро Мага, який в ніч з 10 на 11 полетить до Фінляндії і вже в перші години роботи безвізу поділиться досвідом.

Крім того «112 Україна» покаже тематичні ролики «Знай більше про безвіз», які допоможуть українцям, розібравшись в окремих питаннях, користуватися благами безвізового режиму.

На честь старту безвізового режиму на добу зміниться логотип телеканалу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY