detector.media
09.06.2017 17:04
«Українська правда» планує запустити інтерактивну стрічку новин
«Українська правда» планує запустити  інтерактивну стрічку новин
Інтернет-видання «Українська правда» з вересня оновлює стрічку новин інструментом, який повідомлятиме читача про джерело інформації та ступень її опрацювання.

Про це повідомила головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва 9 червня на круглому столі «25 років "ВВС Україна": перевірка фактів тоді і зараз».

За її словами, в оновленій стрічці новин «Українська правда» позначатиме, яка інформація вже перевірена, а яка ще перевіряється.

«Где-то в сентябре мы представим новый формат ленты новостей «УП», где будет, в том числе, уделено отдельное время идентификации информации. Что эта информация находится на стадии проверки, что это надежный источник, или это не надежный источник, потому что, к сожалению, то время, в которое  мы живем и работаем, оно очень сложное и манипулятивное», - розповіла головна редакторка.

Пізніше вона так прокоментувала «Детектору Медіа» оновлення:

«Наша идея заключается в том, что лента новостей станет интерактивной. И удобной для восприятия. Человек сразу, из заголовка будет видеть источник новости: АП, Кабмин, Facebook, Twitter, это новость  «УП» или других СМИ. Также будет понятно, что редакция делает для того, чтобы получить дополнительные комментарии и факты», - пояснила пані Мусаєва. 

P.S. Це виправлена новина. Раніше вона називалася «Українська правда» позначатиме в новинах перевірену інформацію».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY