detector.media
09.06.2017 14:06
Між підривом авто Шеремета та полковника СБУ в Маріуполі може бути взаємозв’язок – Геращенко
Між підривом авто Шеремета та полковника СБУ в Маріуполі може бути взаємозв’язок – Геращенко
Народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що жінка, яка замінувала автомобіль полковника Служби безпеки України Олександра Хараберюша у Маріуполі, схожа на ту, яка заклала бомбу під машину журналіста Павла Шеремета у Києві влітку 2016 року

Про це пише УНІАН.

«Ми знаємо, що дуже цікава є деталь: бомбу під машину Олександра Хараберюша закладала жінка. Вона є на відеозаписах. Жінка, яка дуже схожа на ту жінку, яка закладала бомбу під машину Павла Шеремета», – сказав депутат.

Невідомі підірвали автомобіль, в якому перебував полковник Хараберюш 31 березня у Маріуполі. Від отриманих чисельних травм він помер в автомобілі швидкої допомоги. Прокуратура кваліфікувала підрив автомобіля як терористичний акт.

Зазначимо, радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк пов'язував вбивство Шеремета з іншими нещодавніми подіями - нападом на Адама Осмаєва та Аміну Окуєву 1 червня в центрі Києва.

Як повідомляв «Детектор медіа», 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в Києві загинув  український журналіст Павло Шеремет. Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Павло Шеремет загинув у результаті спрацювання вибухового пристрою, журналіста вбили. Вбивство кваліфіковано прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб».

За півроку з дня загибелі Павла Шеремета слідство не встановило ані вбивць, ані замовників, Генпрокурор тримає розслідування на контролі, про нього інформують президента.

На фото - Антон Геращенко

Фото: УНІАН


detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY