detector.media
Детектор медіа
08.06.2017 10:52
В реаліті «Від пацанки до панянки» перемогла Аня Саванець
В реаліті «Від пацанки до панянки» перемогла Аня Саванець
Дівчина розповіла, як змінилося її життя після проекту

Вчора, 7 червня, на Новому каналі відбувся фінал другого сезону реаліті «Від пацанки до панянки». Серед трьох фіналісток «золоту брошку» та сертифікат на 100 тисяч гривень отримала Аня «Хомяк» Саванець.

Після навчання у так звані Школі леді дівчина зізналася, що по-іншому подивилася на багато речей в своєму житті, кинула палити, вживати алкоголь та лаятися нецензурними словами, йдеться на офіційному сайті Нового каналу.

«Я зовсім інакше ставлюся до свого сина. Проводжу з ним весь вільний час, – розповідає переможниця другого сезону, – Хочеться добре заробляти, щоб забезпечити його майбутнє. Мрію про те, щоб влаштувати своє особисте життя. Мені потрібна людина, яка буде мене кохати. Зможе утримувати сім’ю і ніколи не дозволить собі підняти руку на жінку».

Тепер Аня Саванець згадує, що участь у реаліті давалася їй не так вже й просто. Були моменти, коли дівчина думала, що даремно свого часу заповнила анкету та приїхала на шоу.

«Це траплялося під час складних для мене тижнів, коли провал слідував за провалом, опускалися руки, – розповідає дівчина. – Доводилося себе постійно ламати, дивитися в очі своїм страхам. Після бійки з Раміною хотіла поїхати додому…»

Одним з найсильніших вражень від Школі леді Аня вважає експерименти творців реаліті у так званий тиждень милосердя – дівчину вразили уроки з людьми з інвалідністю та людьми без певного місця проживання. Це, як зізнається Саванець, кардинально змінило її ставлення до проблем інших людей.

Фото: ledi.novy.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY