detector.media
07.06.2017 17:20
В Кабміні з’явиться посада уповноваженого з питань гендерної політики
В Кабміні з’явиться посада уповноваженого з питань гендерної політики
Кабінет міністрів України ввів посаду урядового уповноваженого з питань гендерної політики. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу, 7 червня.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Міністр юстиції Павло Петренко в ході засідання уряду зазначив, що ініціатором введення даної посади виступає віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Сама віце-прем'єрка додала, що уповноважений буде відповідальний за координацію гендерної політики державних органів.

Відповідна штатна одиниця буде виділена шляхом перерозподілу в рамках Секретаріату Кабінету міністрів.

Нагадаємо, медіа залучають до коментарів або експертної оцінки 29% експерток і 71% експертів. Найвищі показники демонструють Дніпропетровська (42%), Запорізька (40%), Херсонська (40%), найнижчий – Тернопільська (17%) області. Друковані видання мають дещо вищий середній показник (31%), аніж інтернет-видання (27%).

Такими є дані моніторингу журналістських матеріалів у 110 друкованих і 110 інтернет-виданнях, проведеного ВОГО «Волинський прес-клуб» і ВОГО «Гендерний центр» у партнерстві з Незалежною громадською мережею прес-клубів України та за підтримки програми «У-Медіа» МГО «Інтерньюс» упродовж лютого 2017 року у 22 областях України. Згідно з отриманими даними, було проаналізовано 90038 матеріалів, із яких 20007 – у друкованих ЗМІ і 70031 – в онлайн-медіа, повідомляє прес-служба «Волинського прес-клубу».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY