detector.media
07.06.2017 17:12
Музичний онлайн-журнал Comma представив оновлену версію
Музичний онлайн-журнал Comma представив оновлену версію
Онлайн-журнал Comma, який пише «для тих, хто любить слухати» і «про українську і світову музику, що повинна бути почутою», представив оновлені дизайн, контент і мобільну версію.

Це означає, що в Comma буде ще більше новин, рецензій, плей-листів, відео, актуальної музики і порад меломанам, пояснив «Детектору медіа» головний редактор Сергій Кейн. Зокрема щопонеділка виходитиме рубрика «Мікси тижня» - добірки свіжих цікавих подкастів. Рубрика «5 питань» міститиме короткі інтерв'ю, метою яких буде побудувати образ артиста на п'яти питаннях-відповідях.

З’явилася оновлена мобільна версія, про яку, зі слів головного редактора, вже схвально відгукнулися користувачі.

Також у журналі буде англомовний розділ, де друкуватимуться статті про українських музикантів, цікавих для експорту – таких, як «ДахаБраха», Onuka, Stoned Jesus, Sinoptik тощо, а також інтерв'ю з приїжджими артистами.

«Час, коли “медіа” означало “сайт”, давно минув, – написав Сергій Кейн на своїй сторінці у Facebook. – Comma 2.0 – це спільнота, яка об'єднує сайт, Facebook, Instagram, Twitter, два Telegram-канали і події в офлайні. Кожен канал зв'язку житиме своїм унікальним життям, в кожному розвиватимуться свої формати. При цьому всі канали складатимуться в медійний бренд з оригінальним, упізнаваним голосом».

Авторами та фотографами-фрілансерами журналу є члени групи на Facebook, яка називається Comma Family, розповів «Детектору медіа» Сергій Кейн. Там же, у групі, передруковуються цікаві тексти про музику зі світових медіа і навчальні матеріали.

«Наша аудиторія зараз – це переважно хлопці і дівчата 25-30 років, але насправді рамки ширше, – люди, які не уявляють свого життя без музики і прагнуть до нового, – зазначив головред журналу. – У нас у маніфесті сказано: ми пишемо для тих, хто любить слухати. Для мене це точно унікальне співтовариство. Раз на сезон ми намагаємося робити вечірки або концерти, зустрічатися з ядром нашої аудиторії, обіймати всіх і кожного, завдяки кому існує Comma».

Перезапуск відбувся завдяки також співзасновникам і співвласникам Comma Юліанні Сліпченко і Роману Сапелкіну, а здійснювався на кошти компанії Karabas.com за обов'язкової умови невтручання в редакційну політику.

Редакція має намір тісно співпрацювати з брендами і рекламними агентствами і заявляє, що є відкритою для пропозицій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY