detector.media
06.06.2017 19:34
У Харкові суд відмовив поліцейському в компенсації за начебто образу від блогера
У Харкові суд відмовив поліцейському в компенсації за начебто образу від блогера
Суд Фрунзенського районного суду Харкова відмовив в позові патрульному Денису Дуфеку до блогера Віталія Бойченка. Правоохоронець вимагав, щоб блогер виплатив йому 107 тисяч гривень за те, що той нібито зачепив честь і гідність поліцейського.

Про це повідомляє видання «Накипело».

Інцидент стався напередодні Нового року. Патрульні зупинили водія за порушення. Він відмовився показати документи, але викликав на місце блогера Віталія Бойченка, який зняв інцидент на камеру. Пізніше відео з'явилося в YouTube на каналі «Хозяин двора», на якому до цього публікувалися й інші відео Бойченка.

Після того, як поліцейський подав позов до суду, відео з патрульним було видалено. На суді Віталій Бойченко стверджував, що канал належить не йому, і хто виклав в інтернеті образливе відео, він не знає.

Виносячи рішення, суддя Олена Силантьєва зачитала лише резолютивну частину - повний текст вона повинна надати протягом п'яти днів.

Адвокат Дениса Дуфека Олександр Нікольський не згоден з рішенням судді. Він має намір подати апеляцію і навіть домагатися справедливості в Європейському суді з прав людини.

Нагадаємо, телеканал ZIK повідомив, що головний лікар Харківської обласної клінічної лікарні Богдан Федек не дав знімальній групі проекту «Лікарських таємниць» провести зйомку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY