detector.media
06.06.2017 12:42
Джапарова: Вільна журналістика – ключ до демократичних трансформацій та змін
Джапарова: Вільна журналістика – ключ до демократичних трансформацій та змін
6 червня, у День журналіста, виконуюча обов'язки міністра інформаційної політики Еміне Джапарова повідомила, що викликом сьогодення для представників ЗМІ є відновлення довіри суспільства, а запорукою якості професії – стандарти та саморегуляція

Про це йдеться у її вітанні з нагоди Дня журналіста на сторінці у Facebook.

«Вітаю шановних колег журналістів із професійним святом!
Виклик сьогодення для українських журналістів – відновлення довіри суспільства! Стандарти та саморегуляція – запорука якості професії. Живемо в гібридні часи, коли інформація – зброя, відповідно увага до вашої професії – надзвичайно висока! Але певна, саме вільна журналістика – ключ до демократичних трансформацій та змін!
 – написала вона. – Такий самий виклик відновлення довіри суспільства стоїть перед державними інституціями. Між державою та суспільством є головна ланка - журналіст! Нехай ці взаємини будуть максимально об'єктивними! Щиро дякую вам, колеги, за роботу, активність, розслідування, пошуки правди та бажання кращих змін!».

Нагадаємо, сьогодні, 6 червня, в Україні відзначається День журналіста. «Детектор медіа» вітає колег із професійним святом.

Голова НСЖУ  Сергій Томіленко також привітав журналістів із професійним святом та закликав до солідарності.

У цей день Міністерство інформаційної політики організовує акцію на підтримку переслідуваних Росією журналістів, зокрема – Миколи Семени і Романа Сущенка.

На фото - Еміне Джапарова

Фото: "Укрінформ"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY