detector.media
04.06.2017 10:21
На телеканалі ZIK стартує новий проект Vox Populi
На телеканалі ZIK стартує новий проект Vox Populi
У середу, 7 червня, на телеканалі ZIK відбудеться прем’єра нового проекту Vox Populi, який канал позіціонує як «безпрецендентний інтерактивний майданчик для своїх глядачів».

Про це повідомляє пресс-служба ZIK.

Vox Populi – програма, гостей якої обирає аудиторія власноруч шляхом голосування на сайті. Голосування триватиме до 12.00 дня виходу програми. Усі охочі матимуть декілька днів, аби проголосувати за наявну кандидатуру або ж запропонувати свою.

Гостем Vox Populi стає той, хто набере найбільшу кількість голосів. Модератором проекту стане журналіст Олег Борисов.

Кожен може запропонувати питання для гостя – в коментарях до ефіру та безпосередньо під час програми за номером гарячої лінії  0-800-500-401 або через Skype.

В ефірі ZIKу Vox Populi виходитиме щопонеділка, щосереди та щочетверга о 20.00.

«Vox populi з латинської – голос народу. Нам часто пишуть та телефонують наші глядачі  і кажуть, щоб ми запрошували або ж навпаки не запрошували тих чи інших гостей. Ми вирішили створити унікальну можливість – там, де глядач самостійно обирає та ставить свої запитання тим, кого колись найняв на роботу під час виборів, або тим кого, хоче вибрати в майбутньому. ZIK має на меті працювати в інтересах народу і тримати саме його потреби у фокусі уваги. Отож віднині все залежить від нас та нашої активності», – коментує генеральний продюсер телеканалу ZIK Гайгисиз Гелдієв.

Нагадаємо, наприкінці березня лідер української партії «Рух нових сил», екс-президент Грузії та колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі оголосив, що вестиме політичне ток-шоу «Інша Україна» на каналі ZIK.

Прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж  повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». За даними єдиного державного реєстру, засновником і керівником ТОВ «Укрмедіапростір» є Дарина Чиж.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY