detector.media
02.06.2017 18:29
На каналі ICTV - новий технічний директор
На каналі ICTV - новий технічний директор
Новим технічним директором телеканалу ICTV став Володимир Харченко, спеціаліст із 25-річним досвідом роботи на медіаринку України. Виконувати свої обов'язки на каналі він розпочав 1 червня.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Головне завдання, поставлене перед новим технічним директором, – забезпечення якісного та безперебійного мовлення, а також вдосконалення організації і технології мовлення. Крім того до компетенції Володимира Харченка входить стратегічне планування та оперативне управління.

«Вітаю Володимира на телеканалі ICTV, впевнений, що він стане частиною нашої команди і привнесе найкращі практики до свого напрямку», – коментує призначення директор-президент телеканалу ICTV Олександр Богуцький.

Професійна діяльність Володимира Харченка пов'язана з телебаченням, зокрема на управлінських посадах. Телевізійний шлях він розпочав у 1991 році на УТ-1, в 1998 році перейшов на Новий канал, де пропрацював 14 років, у тому числі - на позиції технічного директора. Аналогічну посаду в 2012-му обіймав на каналі «Інтер». Також брав участь у запуску і керував техзабезпеченням каналу «Мега Спорт». До недавнього часу очолював технічний департамент компанії Profit Production. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY