detector.media
01.06.2017 19:46
Radio Skovoroda запускає проект «Креативне місто»
Radio Skovoroda запускає проект «Креативне місто»
На Radio Skovoroda розпочинається новий проект «Креативне місто» про шлях розвитку та успіху міст.

Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

Перший випуск програми - 6 червня. 

«Креативне місто» - концепція, яка вже кілька десятиліть упроваджується в багатьох містах і дозволяє їм бути більш адаптабельними у світі, який швидко змінюється. Стратегія, яку вже використали Сан Франциско і Ванкувер, Дублін та Берлін, Тель-Авів та Ханой і ще з сотня міст, передбачає спеціальні умови для розвитку нової еліти: креативного класу, людей, що творять нове, а не займаються перерозподілом ресурсів. У таких містах створюються інноваційні бізнеси, приходять інвестори іншої якості: ті, хто вкладає в мозок, а не в дешеві робочі руки.

Чому, для чого і в який спосіб місто перетворюватиметься на креативний хаб? Як зробити місто зручним для мешканців? Як подолати корупційне мислення і перейти до принципу win-win? Про це ведучі Андрій Чемес і Всеволод Поліщук говоритимуть із підприємцями, науковцями, громадськими діячами, а також із експертами з інших міст та країн.

Проект виходитиме кожен перший та третій вівторок місяця у прямому ефірі о 14.00 на radioskovoroda.com та відео трансляцією на facebook.

Нагадаємо, у липні 2016 року Радіо Skovoroda, The Ukrainians та «Громадське.Львів» започаткували новий проект про співпрацю громади, влади та бізнесу «Місця успішних ідей». Журналісти закликають українців брати в ньому участь.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY