detector.media
01.06.2017 17:02
«Воля» відкриває промо-перегляд до Дня захисту дітей
«Воля» відкриває промо-перегляд до Дня захисту дітей
З 1 по 11 червня компанія дарує абонентам цифрового і інтерактивного ТБ доступ до каналів пакету «Дитячий».

Яскравий мікс з мультфільмів, розважальних і навчальних програм сподобається не тільки дітям, а й їхнім батькам. Користувачам будуть доступні власні канали компанії: СINE + Kids і CINE + Kids HD, а також канали LALE, Jim Jam, Boomerang, Gulli girl, Nick Junior і Мультиманія.

Безтурботний Скубі Ду, хоробрий Робін Гуд, іронічний Гарфілд, мудра тіточка Сова, непосидюче страусеня Олівія і багато інших чекають дітей, щоб здійснити незабутні пригоди разом.

Але на цьому сюрпризи не закінчуються. З 1 червня* в пакет «Дитячий» буде додано міжнародний телеканал Duck TV, який пропонує пізнавальні та розважальні програми для найменших. Дитячий контент на Duck TV відбирається за активної участі психологів і розрахований на дітей до 3-х років, він навчальний і відрізняється нестомлюючою анімацією.

Для того, щоб отримати промо-доступ до телеканалів в період з 1 по 11 червня, користувачам необхідно переналаштувати свій тюнер. Докладніше про налаштування читайте в інструкції.

Команда ВОЛІ вітає з Днем захисту дітей та з радістю надає промо-перегляд найякіснішого дитячого контенту.

*З 1 по 11 червня канал Duck TV буде доступний всім абонентам цифрового та інтерактивного телебачення. З 11 червня канал буде в пакеті «Стартовий»/«Start», а з 1 серпня в додатковому пакеті «Дитячий»/«Super HD».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY