detector.media
01.06.2017 15:52
В Одесі бармен перешкоджав роботі журналістам «Думська ТБ», які знімали сюжет про МАФи
В Одесі бармен перешкоджав роботі журналістам «Думська ТБ», які знімали сюжет про МАФи
В Одесі 31 травня бармен одного з прибережних кафе перешкоджав знімальній групі телеканалу «Думська ТБ» знімати відео для сюжету про місцеві МАФи та кіоски й особливості їх роботи в прибережній зоні

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

Знімальна група телеканалу прибула до арки при вході на пляж «Ланжерон» і в одному з кафе журналістка телеканалу Діана Хрущова вирішила дізнатись у підприємців про документи на ведення діяльності.

Повідомляється, що під час інтерв’ювання співробітників цього закладу один з них повів себе грубо із знімальною групою – штовхав журналістку та почав чіплятися до оператора телеканалу Євгена Войтенка.

«Як тільки зайшли, попросили документи, чоловік відразу почав агресивно вимагати прибрати камеру, нецензурно висловлювався і щосили хамив. Потім почав дзвонити “хазяйці”. Ми вийшли, але продовжували знімати», – розповіла пані Хрущова.

Журналістка викликала поліцію. У присутності представників правоохоронних органів нападник вибачився перед знімальною групою. Наразі журналісти вирішують питання про звернення до поліції з заявою про перешкоджання професійній діяльності.

Нагадаємо, 23 лютого біля Київської райдержадміністрації в Одесі напали на знімальну групу місцевого каналу «Думская.ТБ».

4 квітня в Одесі представники комунального підприємства «Муніципальна охорона» не пропускали представників ЗМІ та інвесторів однієї з недобудов міста у приміщення міської ради.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY