detector.media
01.06.2017 13:00
Денис Попович запустив нове інтернет-видання «Народна правда»
Денис Попович запустив нове інтернет-видання «Народна правда»
Денис Попович, який раніше очолював редакцію «Апострофа», запустив нове суспільно-політичне інтернет-видання «Народна правда»

Про це він повідомив на власній сторінці у Facebook.

 «А ми нове ЗМІ запустили. Вже можна починати читати», – написав він.

Головний редактор видання – Денис Попович, заступник – Юрій Божко.

Сайт «Народна правда» поділений на 10 розділів: «Новини», «Публікації», «Блоги», «Фото/Відео», «Політична правда», «Економічна правда», «Аграрна правда», «Правда про чиновників», «Соціальна правда», «Закордонна правда». Видання має дві версії –україно- та російськомовну.

 «Народна Правда» – це проукраїнський інформаційний ресурс, покликаний відповідати високим стандартам сучасної журналістики та професійної етики», – повідомляється на сайті видання у розділі «Про нас».

Зазначимо, у травні пан Попович повідомляв, що запрошує колег-журналістів долучатися до нового проекту.

Нагадаємо, 8 листопада Денис Попович повідомив, що припинив працювати головредом інтернет-видання «Апостроф» через «незалежні від нього обставини». Редакцію видання тоді очолила Уляна Кондратенко, яка раніше була керівником проекту zn.ua. Деякий час пан Попович працював у «Апострофі» заступником пані Кондратенко.

У січні 2017 року журналіст повідомив, що йде з «Апострафа» та що отримав посаду головного редактора в новому інформаційному інтернет-проекті, подробиці про який тоді не розголошував.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY