detector.media
31.05.2017 23:34
Саакашвілі звинуватив Ахметова у вимкненні електроенергії в студії програми «Інша Україна» (ОНОВЛЕНО)
Саакашвілі звинуватив Ахметова у вимкненні електроенергії в студії програми «Інша Україна» (ОНОВЛЕНО)
Політик та ведучий політичного шоу «Інша Україна» на телеканалі ZIK Міхеїл Саакашвілі під час випуску свої програми 31 травня звинуватив Рината Ахметова у вимкненні електроенергії в студії, де записується ця програма.

«Я хочу вам розповісти, що зараз це світло від генератора. По-перше, ми змінили студію, тому що в нас була студія в іншому місці, але як я отримав інформацію, Ахметов пропонував набагато більше грошей за ту студію, і нас попросили перейти до цієї студії. А коли ми перейшли в цю студію, Київенерго”, власником якого теж є Ахметов, відключив нам електроенергію», - цими словами Міхеїл Саакашвілі розпочав програму, після чого продовжив її вести в звичному режимі.

На телеканалі ZIK «Детектору медіа» підтвердили, що програма «Інша Україна» дійсно змінила студію, але до жодної з цих студій, як і до процесу виробництва цього ток-шоу канал не має стосунку.

Нагадаємо, наприкінці березня лідер української партії «Рух нових сил», екс-президент Грузії та колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі оголосив, що вестиме політичне ток-шоу «Інша Україна» на каналі ZIK.

Прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». За даними єдиного державного реєстру, засновником і керівником ТОВ «Укрмедіапростір» є Дарина Чиж.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY