detector.media
31.05.2017 12:15
«1+1 медіа» стала дистриб'ютором каналів Bolt, Star family та Star cinema в Україні
«1+1 медіа» стала дистриб'ютором каналів Bolt, Star family та Star cinema в Україні
Група компаній «1+1 медіа» підписала партнерську угоду з компаніями Film.ua та Star Media про ексклюзивну дистрибуцію каналів Bolt, Star family та Star cinema, розширивши власне дистрибуційне портфоліо до 21 телеканалу.

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Таким чином, з 1 червня до складу існуючої дистрибуційної пропозиції медіагрупи увійдуть орієнтований на чоловічу аудиторію канал Bolt, канал для сім’ї Star family та кіноканал Star cinema, які  будуть доступні на супутникових платформах, у кабельних та IPTV-мережах.

Повідомляється, що партнерство надає групі ексклюзивне право бути представником каналів на ринку Pay TV та укладати ліцензійні угоди на ретрансляцію їх сигналу з  мережами провайдерів від свого імені.

«Дотримуючись принципів стратегії розвитку дистрибуції "1+1 медіа", співпраця з цими каналами розширить та посилить дистрибуційне портфоліо "1+1 медіа" і наблизить нас до основної мети − стати гравцем №1 на ринку Pay TV України», − прокоментував угоду директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 медіа Андрій Мальчевський.

«Синергія Star Media, міжнародного виробника фільмів та серіалів,  з "1+1 медіа", великим гравцем ринку платного телебачення, є без сумніву важливим кроком як для нас, так і для телеглядача. Ми впевнені в тому, що подібне стратегічне партнерство приведе Star Media до створення нового контенту, виключно для ринку платного телебачення», – сказав генеральний продюсер ТБ-каналів Star Media Олексій Шульдешов.

«На наших телеканалах ми зібрали найкращі фільми та серіали за останні роки. Ми впевнені, що співпраця з командою "1+1 медіа" дозволить максимально розширити коло наших глядачів і якісно вплине на ринок платного телебачення в цілому», – прокомнтував директор з управління та координації платних каналів і діджитал контенту групи Film.ua Віктор Шкробот.

Тепер, як повідомляє прес-служба, дистрибуційний пакет «1+1 медіа» нараховує 21 канал: 7 власних телеканалів  (1+1, 2+2, ТЕТ, «ПлюсПлюс», «Бігуді», УНІАН, 1+1 International), Kvartal TV, 10 телеканалів міжнародного холдингу Viacom (Nickelodeon, Nickelodeon HD, Nick Jr, и MTV, MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, MTV Live HD, VH1 European, VH1 Classic) та 3 нові фільмово-серіальні канали Bolt, Star family та Star cinema.

Нагадаємо у грудні група компаній «1+1 медіа» і компанія Viacom International Media Networks (VIMN) підписали угоду про дистрибуцію в мережах платного телебачення пакета провідних міжнародних дитячих, сімейних, молодіжних та музичних каналів на території України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY